Prisluhnemo živalim

V naši veterinarski ambulanti se dnevno srečamo z več desetimi hišnimi ljubljenčki s takšnimi in drugačnimi težavami. Nekateri se pri nas znajdejo zaradi poškodbe, drugi zaradi različnih bolezenskih znakov, lastniki tretjih pa na primer potrebujejo zgolj nasvet.

Niti dve živalski zgodbi nista popolnoma enaki, zato je naše delo, da "prisluhnemo" temu, kar nam poskuša žival povedati. Seveda ne dobesedno, pomembno je namreč natančno opazovanje. Vsaki živali se posvetimo v celoti, pri čemer ne hitimo, saj je dobra in natančna anamneza temelj dobre in natančne diagnoze. Le na osnovi tega lahko začnemo z učinkovitim zdravljenjem, s pomočjo katerega bo vaš kosmatinec spet "tastari".

Zavedamo se, da hišni ljubljenčki dandanes niso več samo živali, ampak naši prijatelji oz. del družine, ki ga imamo neizmerno radi. Po najboljšim močeh se zato potrudimo, da mu nudimo kar se da najboljšo možno pomoč, vam pa damo čim več koristih informacij, da se takšno stanje v prihodnje prepreči.

Slišali smo takšne in drugačne zgodbe o veterinarjih, pri čemer se mi trudimo, da se vam bi pokazali v najboljši luči, saj nam je vaše zadovoljstvo najpomembnejše. Pri nas ne boste naleteli na zaprta vrata in gluha ušesa. Vi ste namreč tisti, ki ste dnevno z vašim kosmatincem in poznate vsak njegov korak.

S sodobno opremljeno ambulanto in z raznovrstnimi veterinarskimi storitvami ter s kadrom, ki je vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in znanji, se bomo potrudili vašemu ljubljenčku zagotoviti najboljšo možno nego.

Naši veterinarji se redno izobražujejo in obiskujejo seminarje doma in po svetu, da bi šli v korak z obsežnim veterinarskim znanjem. Ne trdimo, da smo najboljši, saj o kakovosti vedno sodite vi, z gotovostjo pa lahko trdimo, da bomo naredili vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo in svetujemo.

Veterinarska postaja Ljubljana